MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 104 is uit!

  • zaterdag 27 juli 2019

 Nummer 104 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie is iedereen volop van het mooie zomerweer aan genieten en hebben we met ruim 40 graden misschien wel iets teveel zonneschijn op onze mountainbikehelm.

In deze uitgave publiceren we een groot testverslag van maar liefst 9 e-MTB's.

 

Ook zijn we de Alpen in getrokken voor een test met de gloednieuwe 2020 Trek Top Fuel. 

 

Bikefreak-magazine nummer 104 is uit!

 

We zetten de fiets van Sander Elen, die met zijn Specialized Epic Expert voor het Vanomobil Cycling Team fietst, in de kijker. Ook dit nummer natuurlijk weer een aantal technische artikelen: één rijtechniekitem met alle ins en outs over het nemen van bochten, het tweede Tech Talk-artikel gaat over zadel en grips. Naast de e-MTB clinics in Slenaken (Zuid-Limburg) en Houffalize (Ardennen) hebben we een trailhunting-avontuur van Thomas Vanderham en Scotty Laughland in Ecuador (Zuid-Amerika) waar vulkanen boven de 4800 meter hoogte meer regel dan uitzondering zijn.

 

Valentina Höll gaf een exclusief interview aan Bikefreak-magazine en ze vertelt je alles over haar downhillavonturen en de voorbereidingen op haar wedstrijdseizoen. Tot slot nieuws van Merida en Superior. Bikefreak-magazine was te gast in Duitsland en geeft je alvast alle informatie over de nieuwe 2020-modellen van deze populaire mountainbikemerken. 

 

Veel lees- en kijkplezier met deze gratis uitgave!

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine