MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 103 is uit!

  • zondag 2 juni 2019

Nummer 103 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie is de zomer in zicht en kunnen we extra lang genieten van onze mountainbike.

 

In deze uitgave publiceren we een testverslag van de Cube Stereo 120 Race 29, Isaac Baryon GX Eagle Lauf, Lapierre XR SL 629, Specialized Epic Expert EVO en Trek Procaliber 8.

 

 

Bikefreak-magazine nummer 103 is uit!

 

We zetten de fiets van Kjell van den Boogert, die met zijn American Eagle e-MTB in wedstrijdverband strijdt om een plaatsje op het podium, in de schijnwerpers. Een nieuwe discipline in de wedstrijdsport met dit jaar een heus wereldkampioenschap. Het onlangs gehouden TEST-festival is met succes verlopen, in deze editie tref je alle uitslagen van dit unieke evenement, dat alweer voor de zesde maal werd georganiseerd.

 

Twee technische artikelen: één rijtechniekitem met alle ins en outs over het inschatten van het terrein, het tweede Tech Talk-artikel gaat over het stuur en de stuurpen. Naast de e-MTB clinics in Slenaken (Zuid-Limburg) en Houffalize (Ardennen) hebben we een trailhunting-avontuur met David Cachon in Spanje en een reisverslag van Gerard Arink, die voor het goede doel 9 mountainbikes van Nederland naar Nepal bracht voor een uniek project. Greg Callaghan gaf een exclusief interview aan Bikefreak-magazine en vertelt je alles over zijn Cube Actionteam.

 

Tot slot komt Tara Llanes aan het woord, de topper van toen die eind jaren negentig op de Dual-Slalom en de 4-Cross indruk maakte, maar helaas door een valpartij in een rolstoel terechtkwam. 

 

Veel lees- en kijkplezier met deze gratis uitgave! Klik HIER

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine