MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 102 is uit!

  • donderdag 4 april 2019

Nummer 102 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze editie is de winter ten einde, staat de klok weer een uurtje vooruit en verwelkomen we de lente.

Bikefreak-magazine nummer 102 is uit!

In deze uitgave twee artikelen van Michel Romen: één rijtechniek-item over alle ins en outs van het klimmen, het tweede Tech Talk-artikel gaat over het onderdeel dat waarschijnlijk het meest te verduren heeft op de mountainbike - de wielen. In deze uitgave kunnen de laatste mountainbikers zich nog inschrijven voor het MTB & e-MTB TEST-Festival, dat op 11 mei zal plaatsvinden.

 

Naast het TEST-Festival organiseren we voor de lezers het MTB & e-MTB TEST-Center, dat dit jaar op maar liefst 10 verschillende locaties in Nederland en België zal worden georganiseerd. Genoeg te beleven dus voor de lezers die met ons op pad willen.

 

Naast de lezersactiviteiten hebben we in deze lente-uitgave een trailhunting-avontuur met Alban Aubert in Papoea-Nieuw-Guinea en een schitterend marathonverhaal van Hans Planckaert, die vorig jaar de Ford Epic Israël met succes volbracht.

 

Wereldkampioen XCO 2018 Kate Courtney gaf een exclusief interview aan Bikefreak-magazine en maakt haar grootse plannen voor 2019 bekend bij het Scott-SRAM MTB Racing Team. Tot slot komt levende legende en Topper van toen Hans 'No Way' Rey aan het woord, waar hij onder andere over zijn 'Hollywood'-succes op de mountainbike vertelt.

 

Maak er een avontuurlijke lente van de komende periode!

 

Guido Kartner
Hoofdredacteur Bikefreak-magazine

 

Klik HIER om dit nummer 102 te lezen!