MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bikefreak-magazine nummer 101 is uit!

  • maandag 4 februari 2019

Nummer 101 is zojuist online gegaan. Met het verschijnen van deze eerste editie van 2019 is zoals gebruikelijk ook ons nieuwe MTB-seizoen begonnen.

 

In deze online uitgave starten we met de inschrijvingen van het MTB & e-MTB TEST-Festival, dat op 11 mei zal plaatsvinden. Naast het TEST-Festival start eveneens de promotie van het MTB & e-MTB

 

TEST-Center, dat dit jaar op maar liefst 10 verschillende locaties in Nederland en België zal worden georganiseerd. Genoeg te beleven dus voor de lezers die de nieuwe 2019-mountainbikes willen uitproberen. Naast de lezersactiviteiten hebben we een trailhunting-avontuur met David Cachón in Asturië (Spanje) en een schitterend marathonverhaal van Ramses Bekkenk, die de 1074 kilometer lange The Munga-mountainbikerace in Zuid-Afrika recent op zijn naam schreef. UCI World Cup Eliminator-winnaar Jeroen van Eck en Topper van toen Elladee Brown vertellen vol passie over hun heden en verleden op de mountainbike. Last but not least tref je de informatieve rijtechniek- en tech talk-artikelen van Michel Romen aan, die in woord en beeld duidelijkheid schept over biketuning en framematerialen.

 

Trek eropuit met je MTB en maak er een avontuurlijk jaar van!

 

Guido Kartner, Hoofdredacteur Bikefreak-magazine

 

KLIK HIER OM NUMMER 101 TE LEZEN

Bikefreak-magazine nummer 101 is uit!