MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Bike TRANSALP 2022 // Sport & Support

  • zondag 12 december 2021

Jeltje Loomans en Sjoerd Huis in 't Veld, eigenaren van Sport & Support in Maarsbergen zijn gespecialiseerd in het coachen van mensen die zoeken naar een gezonde en sportieve leefstijl. Voor leefstijl veranderingen, trainingsschema’s of sportmassages ben je bij hun aan het juiste adres. Met #BEWEEGREDEN willen ze zoveel mogelijk mensen aanzetten om een sportieve uitdaging aan te gaan. Komend jaar pakken ze wederom uit! Doe jij mee?

Bike TRANSALP 2022  //  Sport & Support

Bike TRANSALP
Ben jij een enthousiaste mountainbiker die niet schrikt van een extreme uitdaging? Sport & Support geeft je de kans om je ideaal voor te bereiden onder professionele begeleiding voor de 24e editie van de Bike TRANSALP van 03-09 juli 2022. Dit is de meest spectaculaire meerdaagse mountainbike race ter wereld. In zeven dagen overbrug je meer dan 500 km en meer dan 18000 hoogtemeters over de mooiste trails die de Alpen te bieden heeft.

 

 

Meld je aan!
Wacht niet te lang want er is maar plek voor 10 deelnemers en de inschrijving sluit 31 december van dit jaar. Ga naar de website van Sport & Support voor de inschrijving of extra informatie (www.sportensupport.nl).