MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Barry's 2024 Challenge!

  • zaterdag 27 januari 2024

rijden van de MEGAVALANCHE 

 

Barry van der Laar, deejay bij radio Den Haag FM is in zijn wekelijkse programma ADHDfm de challenge aangegaan om over 18 maanden de MEGAVALANCHE te rijden.

Barry's 2024 Challenge!

Hij heeft hier wel een erg zware uitdaging van gemaakt: '18 maanden trainen voor het zwaarste mountainbike event van de wereld'. En net als ieder ander jaar betrekken ze een goed doel bij de uitdaging. Het goede doel voor deze challenge is @rockingupxmas

 

Wat is Rocking Up X-mas?
Met Rocking Up X-mas zorgen we elk jaar rond kerst dat vele gezinnen worden verrast met een luxe kerstpakket. Deze gezinnen maken een moeilijke periode door en zijn veelal afhankelijk van de voedselbank. Wij willen ze laten weten dat ze er niet alleen voor staan en ze voor even hun zorgen laten vergeten zodat ze kerst kunnen vieren zoals het bedoeld is.

 

Vandaag was de aftrap en kreeg Barry al veel goede adviezen hoe hij voor deze uitdaging moet gaan trainen. Naast adviezen van de voorzitter van de Haagse fietsvereniging HSK Trias en van oud-eigenaar van de Voorburgse fietszaak van Herwerden kreeg hij ook van Jeannette (MTBroutes.nl) tips. Jeannette vertelde op welke Nederlandse MTBroutes hij kan gaan trainen. In de komende maanden zal Barry nog een aantal keer aankloppen bij MTBroutes.nl voor meer tips.