MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Aftermovie MTB Trail Awards (deel 4)

  • donderdag 19 augustus 2021

In deze video de uitreiking van de Award voor de Beste MTB Experience aan Indoor MTB Almere.

 

Van de uitreiking van de MTB Trail Awards zijn door André (MTB_Challenge) video opnames gemaakt. Enkele leden van de TrailCrew zijn tijdens de uitreiking geinterviewd om te vertellen over hun werkzaamheden en ervaringen. Dit alles verwerkt André tot een schitterende Aftermovie. 

 

Aftermovie MTB Trail Awards (deel 4)
foto: @MTB_Challenge

 

De MTB Trail Awards zijn dé jaarlijkse verkiezing voor de mountainbike routes. Er zijn verschillende categorieën met elk hun eigen vakjury, die aan de hand van specifieke criteria een winnaar selecteren. Iedere route ontvangt naast een mooi prijzenpakket een route paal met gouden plaquette. 

 

Winnaar 2020/2021

In de categorie: Beste MTB Experience: Indoor MTB ALMERE 

Er zijn van die initiatieven die moeilijk in een hokje zijn te stoppen. Naast de bikeparken zijn er ook een aantal uitzonderlijke indoor varianten van MTB te vinden in het landschap. Grot biken, indoorhallen, pumptracks en test parcours zijn initiatieven die stuk voor stuk niet bepaald eenvoudig zijn om te classificeren én te realiseren. 

  • Indoor MTB Almere heeft een buitengewone prestatie geleverd met het aanleggen van deze indoor MTB trail. Daarbij hebben zij de deuren geopend (en zoveel mogelijk open weten te houden) in een bijzonder lastige periode voor indoor sporten. - Powered by CUBE

 

De ingebruikneming van de uitbreiding was voor  MTB Trail Awards een mooie gelegenheid om tijdens dit feestelijke weekend de meer dan verdiende trofee voor de Beste MTB Experience 2020/2021 uit te reiken. Na een inleiding door Robert van Rooijen werd de trofee, een routepaal met plaquette, uitgereikt door Jeannette Amsink van MTBroutes.nl aan de familie Ottenhof.

 

De MTB Trail Awards zijn in 2017 in het leven geroepen door Robert van Rooijen. Robert vond dat er te weinig waardering werd uitgesproken voor de tomeloze inzet van de grote groep vrijwilligers die de mountainbikeroutes onderhouden. Sinds 2020 zijn de Trail Awards ondergebracht bij MTBroutes.nl. Jeannette en Gert van de website omarmden het idee van Robert en waren blij met de samenwerking. Ook André (MTB_Challenge) maakt deel uit van de samenwerking om de Trail Awards vorm te geven.


 

 

Wil je geen van de video's missen of ze allemaal nog eens bekijken?  Abonneer je dan op het YouTube kanaal van: MTB_Challenge Klik HIER!

en... geef dan de video's een duimpje!