MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Aftermovie MTB Trail Awards (deel 2)

  • donderdag 12 augustus 2021

Van de uitreiking van de MTB Trail Awards zijn door André (MTB_Challenge) video opnames gemaakt.

Tijdens een feestelijke bijeenkomst op zaterdag 10 juli van de Trail Crew van MTBroute Lochem is de MTB Trail Awards in de categorie Beste Nieuwe Trail 2020/2021 uitgereikt. Dit gebeurde bij Boetiek Hotel BonAparte in Lochem. Vandaag de "AFTERMOVIE"

Aftermovie MTB Trail Awards (deel 2)
foto: @MTB_Challenge

 

De MTB Trail Awards zijn dé jaarlijkse verkiezing voor de mountainbike routes. Er zijn verschillende categorieën met elk hun eigen vakjury, die aan de hand van specifieke criteria een winnaar selecteren. Iedere route ontvangt naast een mooi prijzenpakket een route paal met gouden plaquette. 

 

De Winnaar 2020 / 2021

in de categorie: Beste nieuwe route: LOCHEM

Deze award behoort tot de beste nieuwe MTB Trail en hoogste nieuwe binnenkomer in de categorie: 'Onlangs aangelegde routes'.

  • De Achterhoekse MTB route Lochem is in 2020 geopend en had meteen een topnotering in de routereviews. Deze hebben ze weten te behouden en is een van de trekpleisters van de regio geworden. En ook daarna is MTB Achterhoek continu – en niet zonder resultaat – blijven inzetten om de Achterhoek te voorzien van vele kilometers uitdagende MTB trails. - Powered by Mantel.com

Er waren toespraken van Robert van Aalderen (voorzitter MTB Achterhoek) en Robert van Rooijen (MTB Trail Awards). De uitreiking van de routepaal met gouden plaquette aan Eduard Camping, coördinator van de TrailCrew, werd gedaan door André (MTB_Challenge). Naast leden van de TrailCrew van Lochem waren ook aanwezig coördinatoren van de overige Achterhoekse MTBroutes en vertegenwoordigers van Achterhoek Toerisme.

 

De MTB Trail Awards zijn in 2017 in het leven geroepen door Robert van Rooijen. Robert vond dat er te weinig waardering werd uitgesproken voor de tomeloze inzet van de grote groep vrijwilligers die de mountainbikeroutes onderhouden. Sinds 2020 zijn de Trail Awards ondergebracht bij MTBroutes.nl. Jeannette en Gert van de website omarmden het idee van Robert en waren blij met de samenwerking. Ook André (MTB_Challenge) maakt deel uit van de samenwerking om de Trail Awards vorm te geven.


 

 

Wil je geen van de video's missen of ze allemaal nog eens bekijken?  Abonneer je dan op het YouTube kanaal van: MTB_Challenge Klik HIER!

en... geef dan de video's een duimpje!