MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Aftermovie MTB Trail Awards (deel 1)

  • maandag 9 augustus 2021

Van de uitreiking van de MTB Trail Awards zijn door André (MTB_Challenge) video opnames gemaakt. De publieksprijs "de Gouden Schop" 2020/2021 is gewonnen door de trailcrew van MTBroute Hellendoorn. De uitreiking gebeurde op een feestelijke bijeenkomst op 10 juli in het activiteitencentrum de Wilgenweard in Nijverdal. Vandaag de "AFTERMOVIE"

Aftermovie MTB Trail Awards (deel 1)
foto: @MTB_Challenge

 

De MTB Trail Awards zijn dé jaarlijkse verkiezing voor de mountainbike routes. Er zijn verschillende categorieën met elk hun eigen vakjury, die aan de hand van specifieke criteria een winnaar selecteren. Iedere route ontvangt naast een mooi prijzenpakket een route paal met gouden plaquette. 

 

De Winnaar 2020 / 2021

in de categorie: De Gouden Schop: HELLENDOORN

 

Deze publieksprijs is de meest prestigieuze erkenning die een vereniging (routebouwers en/of onderhoudsgroepen) kan ontvangen. De prijs staat voor de beste MTB Trail op grond van onderhoud en rijervaring.

  • Met 6500+ stemmen en een weging (50/50) t.o.v. van de stemmen en gemiddelde gebruikerswaardering heeft het publiek besloten dat Hellendoorn de winnaar is van de Gouden Schop 2020/21.

Er waren toespraken van Han van den Heuvel (Routenetwerk Twente) en Benno Brand (wethouder en voorzitter Vrijetijdseconomie van de Regio Twente) en Robert van Rooijen (MTB Trail Awards). De uitreiking van de Gouden Schop aan Henk Poorte, coördinator van de TrailCrew, werd gedaan door Jeannette (MTBroutes.nl) 

 

De MTB Trail Awards zijn in 2017 in het leven geroepen door Robert van Rooijen. Robert vond dat er te weinig waardering werd uitgesproken voor de tomeloze inzet van de grote groep vrijwilligers die de mountainbikeroutes onderhouden. Sinds 2020 zijn de Trail Awards ondergebracht bij MTBroutes.nl. Jeannette en Gert van de website omarmden het idee van Robert en waren blij met de samenwerking. Ook André (MTB_Challenge) maakt deel uit van de samenwerking om de Trail Awards vorm te geven.


 

 

Wil je geen van de video's missen of ze allemaal nog eens bekijken?  Abonneer je dan op het YouTube kanaal van: MTB_Challenge Klik HIER!

en... geef dan de video's een duimpje!