MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

ACID SADDLE BAG PACK PRO 6 WINT DESIGN & INNOVATION AWARD 2024

  • donderdag 15 februari 2024

De ACID Saddle Bag PACK PRO 6 heeft de prestigieuze Design & Innovation Award 2024 gewonnen. De winst van deze prijs laat de uitzonderlijke kwaliteit en innovatie zien van het productassortiment van Acid, het accessoiremerk van het Duitse fietsmerk CUBE.

ACID SADDLE BAG PACK PRO 6 WINT DESIGN & INNOVATION AWARD 2024

De ACID Saddle Bag PACK PRO 6 zet een nieuwe standaard voor zowel ontwerp als praktisch gebruik. Ontwikkeld in samenwerking met ervaren bikepackers, is het de perfecte metgezel voor avonturen van alle groottes. Met zijn waterdichte constructie en doordachte veiligheidskenmerken zoals grote reflecterende elementen, is het de eerste keuze voor elke reis.

 

Experts hebben de ACID Saddle Bag PACK PRO 6 geprezen om zijn slimme ontwerp, waarbij stevige materialen op kritieke gebieden worden gecombineerd met lichtgewicht secties voor eenvoudige opslag. De uitstekende prijs-kwaliteitverhouding is ook benadrukt, waardoor het opvalt in zijn categorie.

 

Het oordeel van de jury is duidelijk:
  • "Met de PACK PRO 6 combineert het Duitse accessoiremerk ACID functionaliteit en veiligheid in één zadeltas, dit alles aangevuld met een elegant ontwerp. De materialen zijn zorgvuldig gekozen om aan de behoeften van de bikepacking-gemeenschap te voldoen, met lange riemen waardoor het gemakkelijker wordt om de tas aan het zadel te bevestigen, en de zadelpenriem waardoor snelle, eenvoudige installatie mogelijk is. Een royaal formaat reflector strekt zich uit rond de hele tas, wat zorgt voor een goede zichtbaarheid van alle kanten - dit verhoogt niet alleen de veiligheid, maar past ook goed bij het elegante ontwerp. Het robuuste, waterdichte materiaal van de tas voldoet aan de IP 64-standaard, waardoor deze ook stofdicht is. Bovendien valt de ACID-zadeltas op door zijn slimme mix van materialen, waarbij stijvere, robuuste inserts worden gebruikt op alle kritieke gebieden en secties van dunner materiaal in de delen die kunnen worden opgerold. Voeg daar de uitstekende prijs-prestatieverhouding aan toe, en de ACID PACK PRO 6 biedt een uitstekend totaalpakket - een welverdiende award!"

Jury Design & Innovation Awards 2024

 

 

Er is ook een bevestiging voor het monteren van een achterlicht en een luchtventiel waarmee de inhoud verder kan worden samengeperst. Voor compatibiliteit met een dropper post is er een ACID-zadelpenadapter beschikbaar, die apart verkrijgbaar is. De Acid Saddle Bag Pack Pro 6 is nu verkrijgbaar bij alle CUBE-dealers.

 

Specificaties
Afmetingen (LxWxH): 30 x 17 x 12 cm
Gewicht: 325 g
Kleur: zwart
Materiaal: TPU
Volume: 6 liter
Prijs: €69,95