MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

28 & 29 mei: NLDOET

  • donderdag 20 mei 2021

Het Oranje Fonds organiseert op 28 en 29 mei 2021, samen met duizenden organisaties in het land, weer NLdoet; de grootste vrijwilligersactie van Nederland. NLdoet zet vrijwilligerswerk in de spotlights en nodigt iedereen uit om een dagje de handen uit de mouwen te steken.

28 & 29 mei: NLDOET

NLdoet stond eigenlijk zoals gebruikelijk in maart 2021 gepland. Op 13 januari is besloten NLdoet uit te stellen in verband met de Corona situatie. Meer informatie over veilig meedoen aan NLdoet vind je hier. 

 

Meedoen
Vrijwilligers zijn het kloppend hart van vele sociale initiatieven. Het Oranje Fonds laat daarom met NLdoet zien hoe belangrijk actieve burgers voor de samenleving zijn. Nog geen vrijwilliger? Dan kun je tijdens NLdoet ervaren hoe leuk vrijwilligerswerk kan zijn. Voor organisaties is het een mooie kans om nieuwe vrijwilligers aan te trekken en natuurlijk om klussen geklaard te krijgen!


BikePark Salland - Twente te Holten; De vlaggetjes zijn alvast opgehangen voor het onderhoud. Altijd al een keer willen helpen, geef je op voor zaterdag 29 mei NL-DOET van het Oranje Fonds. Mocht je mee willen helpen, meld je dan aan via de website van NLdoet en als het daar vol is via facebook.com/mtbsportholten

 

MTB & More - Almere doet op zaterdag 29 mei weer mee aan de Oranje fonds actie NLdoet. In het kader van deze vrijwilligersactie gaan wij in het Beginbos aan de slag om de berijdbaarheid van het parkoers te verbeteren. We werken van 9.00 uur tot 13.00 uur. Startplaats is de Dunlopplaats aan de Havendreef in Almere.
Mocht je mee willen helpen, meld je dan aan via de website van NLdoet en als het daar vol is via trailcrew@mtbmore.nl

Misschien kom je onze laatste aanwinst van het onderhoudsteam wel tegen.