MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

MTB Zuid Veluwe (Combi Routes)

  • Provincie Gelderland
  • 151,3 kilometer
  • 1616 hoogtemeters
  • 0,00 sterren
Hoogteprofiel:
Routevideo:
Lengte van de route
De route heeft een lengte van 151,3 kilometer.
De rijrichting is zowel linksom als rechtsom (CW en CCW).
Markering

De route is gemarkeerd met palen met in het blauw (Schaarsbergen en Otterlo), paars (Arnhem en Lunteren), zwart (Renkum) en rood (Ede) het internationale MTB-teken (driehoek met daaronder 2 rondjes).

Startlocatie

Je kunt de route starten bij:

  • Sportcentrum Papendal, Papendallaan 9, 6816 VD in Arnhem. Plan route 
GPS track
Download GPX

Er is een GPS-track bestand beschikbaar.

De startcoördinaten zijn: N 52.00437, E 5.88432.

Oproep
Uit reacties blijkt dat ons huidige GPX-bestand niet meer helemaal up-to-date is. Ben jij in het bezit van een recent .gpx bestand, wil je ons dat dan opsturen? Dan kunnen wij het aanpassen.
Omgeving

Met 153 kilometer aan te combineren routes van het MTB Zuid Veluwe netwerk zet jij alles op alles om niet alleen de challenge over deze fantastische singletrails te behalen, maar ontdek je ook het mooiste wat de Zuid Veluwe te bieden heeft. Van uitgestrekte Veluwse bossen, tot mooie vergezichten over het Rijndal en de Betuwe, tot prachtige heidevelden waar ooit de geallieerden landden en je herinnerd wordt aan Operation Marktet Garden.

Aard van de route

De route heeft een totale lengte van 153 kilometer en 620 hoogtemeters. Door het rijden van deze combiroute zet jij alles op alles om niet alleen de challenge over deze fantastische singletrails te behalen, maar ontdek je ook het mooiste wat de Zuid Veluwe te bieden heeft. 

De MTB Zuid Veluwe XL Challenge start en eindigt op het topsportterrein van Papendal. De route is zoals aangegeven volledig bepijld en is een combinatie van de routes op de Zuid-Veluwe. Wel is het handig om de route ook op GPS mee te nemen, dit om verwarring bij de aanrijd- en verbindingsroutes te voorkomen.

Extra

De route is zoals aangegeven volledig bepijld en is een combinatie van routes die ook te vinden zijn op onze site. Wel is het handig om de route ook op GPS mee te nemen, dit om verwarring bij de aanrijd- en verbindingsroutes te voorkomen.

Voor een beoordeling en/of opmerkingen ten aanzien van de individuele routes verwijzen we naar de routepagina's van deze routes.

Op Papendal gaan ze voor niets minder dan goud! Topsporters trainen hier elke dag voor het hoogste haalbare; dé gouden medaille! Heb jij ook het doorzettingsvermogen, de passie én de kracht van een topsporter? Dan is de MTB Zuid Veluwe XL Challenge Powered by Papendal echt iets voor jou!

Donatie

Voor deze route is geen vignet verplicht, echter wordt een (jaarlijkse) vrijwillige bijdrage zeer op prijs gesteld. Van de opbrengst kan de route onderhouden worden. De onderhoudsgroep(en) bestaan volledig uit vrijwilligers, rijders zoals jij. Wil je ook af en toe meehelpen? Meld je dan aan.

 

Klik op het logo en je wordt door gelinkt naar de donatiepagina.

Reacties

Het is niet mogelijk om voor deze combinatie route reacties te plaatsen. Dit is alleen mogelijk bij de individuele routes van Arnhem, Schaarsbergen, Oosterbeek, Ede, Lunteren en Otterlo.

Er zijn nog geen reacties geplaatst voor deze route.