MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Personaliseer je fiets - Just like the pro!

Wil je net als een echte pro je eigen naam op jouw bike of helm hebben staan? Dat kan! Vanaf nu kan jij met trots laten zien dat jij de eigenaar van jouw fiets bent. ProBikeSticker biedt jou de mogelijkheid om jouw fiets te personaliseren met jouw eigen naam en vlag naar keuze!

 

 

De stickers kunnen met alle gemak op jouw fiets, helm of andere bikegear worden geplakt. Je kunt de stickers ook gebruiken om andere voorwerpen te personaliseren. Ze zijn voorzien van een laminaat zodat jouw stickers perfect beschermd zijn.

 

Bescherm je fiets!

Om jouw fiets optimaal te beschermen tegen opspattend vuil, steenslag of een beschadiging biedt ProBikeSticker hoogwaardige beschermstickers.

 

De stickers zijn gemaakt van het beste materiaal dat perfecte bescherming biedt tegen een klapperende ketting, steenslag, krassen, UV, vocht en vuil.

De Cadeaubon; ideaal als Cadeau!

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor een fietser? Ideaal voor een verjaardag, Sinterklaas, Kerst of een ander speciaal moment; de cadeaubon. Er zijn drie verschillende; Lite, Pro en Premium.

 

Op de cadeaubon is ruimte om de naam van de ontvanger en van de gever te schrijven. De bonnen zijn voorzien van een hoogwaardige insteekhoes waardoor het cadeau er premium uitziet. De bon bevat een unieke code die op de website inwisselbaar is voor de stickerset. De naamstickers worden vervolgens zo snel mogelijk verstuurd.

Trotse sponsor van internationale topteams

Wist je dat toprenners als Mathieu van der Poel, Steven Kruijswijk, Dylan Groenewegen en Robert Gesink ook rondfietsen met naamstickers van ProBikeSticker?

 

 

KLIK HIER om naar ProBikeSticker.nl te gaan