MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Uitslag MTB Trail Awards 2020/2021

  • vrijdag 4 juni 2021

De MTB Trail Awards zijn dé jaarlijkse verkiezing voor de mountainbike routes. Door de pandemie is mountainbiken in Nederland meer in trek dan ooit tevoren. Met veel nieuwe natuursporters is dit goed waarneembaar op de 235 officiële Nederlandse MTB routes. Deze routes worden veelal onderhouden door lokale clubs en verenigingen die vaak bestaan uit vrijwilligers. 

Uitslag MTB Trail Awards 2020/2021

Om deze doorgewinterde vrijwilligers de erkenning te geven die zijn verdienen, organiseren wij voor het 4e jaar de route awards.

 

Er zijn verschillende categorieën met elk hun eigen vakjury, die aan de hand van specifieke criteria een winnaar selecteren. Iedere route ontvangt naast een mooi prijzenpakket een route paal met gouden plaquette. De publieksprijs is De Gouden Schop. Deze award wordt uitgereikt aan de route met de hoogste beoordelingsscore en meeste stemmen uit de poll.

 


De Winnaars 2020/2021

Bekijk de jury motivatie ► klik HIER
 

Prijsuitreiking 2020/2021

Omdat het vanwege de pandemie onmogelijk was om een grootschalig evenement te realiseren, gaan wij dit jaar op bezoek bij de winnende routes / organisaties. Wij plaatsen gedurende de rest van het jaar video-verslag van de prijsuitreiking en het bezoek aan de routecrews en stichtingsbesturen.

Stay tuned!

 

#worldbicycleday