MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

Lochem trots op MTB Trail Award

  • dinsdag 24 augustus 2021

Een groepje mountainbikers van MTB Achterhoek, waaronder een aantal onderhoudsvrijwilligers, hebben zich als eersten laten vereniging bij de gewonnen MTB Trail Award paal die staat op de top van de Kale Berg.

Lochem trots op MTB Trail Award

Zaterdag 21 augustus is de gewonnen route paal met gouden plaquette geplaatst op de top van de Kale berg die ligt in de MTBroute Lochem

 

Selfie

Het lijkt de leden van de onderhoudsgroep en de redactie van MTBroutesNL leuk als mountainbikers deze week een selfie maken met de gewonnen routepaal, met gouden plaquette, op de achtergrond. Plaats dan je selfie op Facebook of Instagram met de hashtags #mtbachterhoek en #mtbroutesnl. Volgende plaatsen we dan een compilatie van de leukste foto's.

 


MTB Trail Awards

De MTB Trail Awards zijn een jaarlijkse verkiezing voor mountainbike routes. De MTBroutes worden veelal onderhouden door clubs en verenigingen bestaande uit vrijwilligers. Met de MTB Trail Awards wordt erkenning voor de inzet van deze routebouwers gepleit. Bovendien wordt daarbij voor duurzaamheid en toegankelijkheid van de trails gestreefd en sportontwikkeling in het algemeen. 

 

Beste nieuwe MTB Trail
Deze award behoort tot de beste nieuwe MTB Trail en hoogste nieuwe binnenkomer in de categorie: 'Onlangs aangelegde routes'. Dit jaar is deze award gewonnen door de MTBroute Lochem.