MTBroutes.nl Overzicht van alle Nederlandse mountainbike routes

BBB Cycling geeft Toolstation aan Mountainbikeroutes

  • woensdag 31 maart 2021

Tot 30 april kan er via onze website (www.mtbroutes.nl/stemmen) gestemd worden voor de MTB Trail Awards. Naast de meest prestigieuze prijs, de Gouden Schop, zijn er meerdere categorieen waarin prijzen zullen worden toegekend aan de MTB-trails. Als aandenken ontvangen de winnende routes een mooie trofee.

BBB Cycling geeft Toolstation aan Mountainbikeroutes

Als extra geeft BBB Cycling, één van de sponsoren van het evenemement, circa 70 'BBB Cycling Toolstations' cadeau. Dit is een metalen plaat die bij het begin van een route bevestigd kan worden. Aan de metalen plaat zitten alle voorkomende reparatietools bevestigd. Zo kunnen fietsers voordat ze de trail opgaan, nog wat aanpassingen doen aan hun fiets zoals het vastzetten van moeren of zelfs een kleine reparatie uitvoeren.

 

 

De MTBroutes Gorssel en Hardenberg hadden de primeur en hebben al een BBB Cycling Toolstation bij hun route geplaatst.

 

Helaas is aanvragen niet meer mogelijk. Voor alle setjes is een aanvraag ingediend.

 

Wil jij als MTB club of route-onderhoudsploeg ook een toolstation bij jullie route? Stuur dan een mailtje naar .......  en vraag jullie exemplaar aan. Zet in het mailtje de volgende gegevens:

 

  • Naam van de Route
  • Naam Club/Vereniging/Stichting
  • Jouw naam en functie
  • Straat + huisnummer
  • Postcode en Plaats

Er zijn slechts 70 stuks beschikbaar. Wees er dus snel bij! De BBB Cycling Toolsets worden op volgorde van binnenkomst van de emails toegewezen.