NB Routekaart
Afgelopen periode konden bezoekers slechts beperkt gebruik maken van de Google Maps kaartjes om een MTBroute te bekijken. Dit kwam doordat het gebruik van Google Maps niet meer gratis was en omdat wij MTBroutes wel GRATIS willen blijven aanbieden. Om die reden hebben wij het gebruik moeten beperken.

Door het een en ander te herprogrammeren maken we nu gebruik van OpenStreetMaps, het gebruik van deze kaartjes is wel gratis. Nu werken niet alle functie als vanouds zo kloppen onder andere de hoogte meters niet. Ook hebben wij de zoekfunctie op de homepage moeten uitzetten. Via de TOP10 pagina kan nog wel gezocht worden op een routenaam of provincie.

Nieuwe (moderne) webite
DigiFactoryIn DigiFactory Webworks uit Nuland hebben wij een partner gevonden die op dit moment een totaal nieuwe website gaat onwikkelen. Dit betekent dat de totale code opnieuw geschreven moet worden. Nu is dit voor een website niet zo spannend maar voor het gedeelte rondom de MTBroutes komt hier aanzienlijk meer voor kijken. Het hele proces zal meerdere weken in beslag nemen.

Met andere woorden nog even geduld en dan zullen alle functies weer als van ouds (met betere en uitgebreidere functionaliteit) werken.

FuturumShop Gripgrab

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

 

Velozine logo

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153