imbabouwenEigenaren Staatbosbeheer en Landgoed Pijennburg zijn samen met Stichting MTB Heuvelrug eind 2017 van start gegaan met de aanleg van de nieuwe route. Momenteel is een deel van de route klaar rond de kuil van Drakensteyn. Het pad slingert langs de wanden van de kuil en heeft enkele leuke natuurlijke pumptracks.

De route heeft nu een lengte van zo'n 2 kilometer maar wordt uitgebreid tot ongeveer 10 kilometer. Een deel zal dan overlappen met de bestaande route Lage Vuursche. De werkzaamheden zullen in het eerste kwartaal van 2018 worden afgerond. Klik hier voor uitgebreide informatie over de nieuwe route. Zodra de route helemaal klaar is zullen wij uiteraard de info updaten.

MTBroute Lage Vuursche
Momenteel wordt ook de bestaande MTBroute Lage Vuursche onder handen genomen. Ook hiervan zullen de laatste werkzaamheden in het eerste kwartaal van 2018 worden afgerond. Het laatste gps track staat op onze site. Uiteraard zullen we deze gegevens zodra de route helemaal af is weer updaten. Klik hier voor de beschrijving van MTBroute Lage Vuursche.

Voor de route is net als de andre routes op de Utrechtse Heuvelrug een vergunning vereist. Klik hier voor meer info over het vignet

 

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153