Polar, al veertig jaar marktleider in draagbare sport- en fitnesstechnologie, introduceert de jongste nieuwigheid in zijn fietsgamma, de Polar M460.

polarm460gpsDeze fietscomputer met zijn knappe, volledig zwarte en vezelachtige oppervlaktestructuur en een druktoets met verbeterde grip, is uitgerust met een geïntegreerde gps en is compatibel met bijkomende vermogensmeters. Hij biedt geavanceerde vermogensmeting, Smart Coaching en Strava Live Segments, waardoor hij het ideale trainingsinstrument is voor fietsers met een doel. De Polar M460 is beschikbaar vanaf medio april inclusief twee maanden Strava Premium lidmaatschap.

“De jarenlange samenwerking van Polar met professionele atleten en coaches heeft ons geholpen om de M460 alle nodige technologieën te geven om atleten in alle fasen van hun trainingssessies een betrouwbaar instrument te bieden,” aldus Marco Suvilaakso, Chief Strategy Officer van Polar. “De fietsproducten van Polar zijn uitgegroeid tot een must-have voor toegewijde fietsers die hun training ernstig nemen en hun doelstellingen willen bereiken.”

De veelzijdige Polar M460 pakt uit met een betrouwbare, geïntegreerde gps, een hellingsmeter op basis van barometergegevens, compatibiliteit met tal van vermogensmeters van derden en geavanceerde vermogensmetingen zoals Normalized Power®, Intensity Factor® en Training Stress Score® van Training Peaks om de training efficiënter te maken. Om fietsers de nodige connectiviteit te verzekeren omvat de Polar M460 ook intelligente meldingen voor inkomende oproepen, sms-berichten, kalendermeldingen en sociale-netwerkupdates, evenals Strava Live Segments. Daarmee kunnen renners hun statistieken in realtime bekijken om hun topprestaties te bereiken en kunnen ze tijdens elke rit genieten van het plezier van sociale netwerken. Andere eigenschappen zijn de IPX7-rating voor waterbestendigheid, een batterijlevensduur van 16 uur en een led-lampje vooraan voro extra veiligheid.

“Polar is geen nieuwe speler in de wereld van de fietscomputers en dat bewijzen we met de toevoeging van de Polar M460 aan ons gamma fietsproducten,” verklaarde Sander Werring, Managing Director Polar Benelux. “Fietsers rekenen op betrouwbare gegevens om hun prestaties niet alleen te traceren maar ook te verbeteren. Voor de ontwikkeling van zijn uiterst geavanceerde fietscomputer heeft Polar zijn toonaangevende technologie gecombineerd met een passie om de prestaties van fietsers voortdurend te verbeteren. Wanneer een fietser beschikt over gegevens die niet alleen uitgebreid en diepgaand zijn maar ook accuraat, hebben ze al het nodige om hun persoonlijke doelstellingen te behalen en topprestaties te realiseren.”

De Polar M460 kost € 179,90 en is medio april verkrijgbaar. Samen met de nieuwe Polar H10 hartslagsensor is hij verkrijgbaar voor € 229,90.
Klik HIER voor ander Polar modellen en/of bestellen!

Gratis MTB Magazine 

imbfreemagazine

Facebook 

Twitter 

#fc3424 #5835a1 #1975f2 #2fc86b #fcloc9 #eef12140 #200714072153